Lucka 10: Fräsch kiwitracherare från Ninasmat.se

Återigen så ställer Nina och David från webbutiken Ninasmat.se upp och bidrar med en lucka. De vill lotta ut en kiwitracherare som hjälper dig att dela kiwifrukter utan kladd och besvär. Tracheraren tål även maskindisk, vilket är ytterligare ett plus. Kiwifrukter är något som bör ätas mycket just nu då de är fullproppade med C-vitaminer. Som vanligt behöver du bara lämna en kort kommentar och du är med i utlottningen. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till kl.24.00. Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida.

Print Friendly, PDF & Email

64 thoughts on “Lucka 10: Fräsch kiwitracherare från Ninasmat.se

 1. Jag vill såklart vara med även jag,
  så hoppas jag att denna smarta pryl ska förgylla min dag!

 2. Jag är gärna med och tävlar om denna smarta sak!! 🙂 kiwi är dessutom min favoritfrukt!

 3. Är supergärna med! Här äts mycket kiwi och denna har jag aldrig hört talas om innan. En superbra grej

 4. Jag vill vara med även om jag äter mina kiwi med skalet på, som äpplen.
  Det vill inte övriga i familjen göra dock.

 5. Hade varit helt perfekt att ge bort till min syster som mer eller mindre samlar på allt som går att använda i ett kök. Dessutom skulle det vara kul och se om hon kunde lista ut vad det var för något! 🙂

 6. Jag är med! Har alltid tyckt att jag saknar något bra att skära kiwi med – och här är det! 😀 Föremålet som ska förgylla mitt liv!

 7. Älskar kiwi så för en kiwinörd som mig så är sånna här fiffiga lösningar perfekta! Så kul att använda sig av och de förenklar så mycket! Jag får då aldrig nog på köksprylar 🙂

 8. Ojdå. Finns det såna?? Så fifinurligt, jag vinner gärna en. Är trött på slabbet och hårig kiwi….

 9. Oj jag visste inte en sådan fanns. Kan diskas i maskin o mindre kladd
  , älskar den

 10. Hej
  Jag vill gärna vara med och tävla om sådan ypperligt praktisk pryl.
  För kiwi är ju ganska så kladdigt att hantera 🙂

 11. Kiwi är min favoritfrukt, lyxigt med en sån pryl i kökslådan när man proppar i sig så mycket kiwi som jag gör!

 12. delad kiwi är dubbel kiwi..
  gärna med och försöker vinna denna innovation, som hjälper
  mot annars kanske fruktlösa försök att dela den

 13. Skulle passa mig perfekt då jag & resten av min familj älskar Kiwi. Fast de gula är de allra godaste 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *