Lucka 15: farinsocker från Dansukker

Under lucka 15 så kan man vinna 2 paket farinsocker från välkända Dansukker. Du kan använda det både till bakning och matlagning. Använd det till julens sill, till julens fruktkaka eller till julens bröd. På Dansukkers hemsida finner du mängder av recept som innehåller denna produkt. Testa och provlaga och vidga dina vyer! Lämna en kommentar i detta inlägg och du är med i utlottningen. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till klockan 24.00. Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida. Lycka till.

Print Friendly, PDF & Email

75 thoughts on “Lucka 15: farinsocker från Dansukker

  1. Det går åt mycket socker nu till jul med alla bak man gör. Så jag hoppas jag vinner, för det skulle underlätta.

  2. Har alltid velat prova detta socker, men aldrig riktigt ”vågat”… hahaha.. så nu är perfekta chansen ju! Jag delar din tävling så fler får chansen att tävla 🙂

  3. Nu har jag funderat på att ställa mig och baka i flera dagar, men med massa studier och arbeten på Högskolan är det inte det lättaste att få ihop. Snart är allt slut och då ska det bannemej bakas! Farinsocker är det bästa att ha när man vll göra en fantastiskt god äppelkaka och det kan vara gott att variera all julfika med något sådant i dessa tider =)

  4. Jag vill gärna vinna för jag använder farinsocker när jag gör mjöd.

  5. Jag är med och tävlar brukar använda farinsocker som fyllning i mina Lurbullar

  6. Det är inte bara bra till bakning och matlagning, det är jättegott
    till en Irish Coffee också! 🙂

  7. Åh detta är jag gärna med och fajtas om! Det skulle ju vara perfekt att vinna detta nu i juletider när det vankas både julbak, födelsedagsbak och nyårsbak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *