Lucka 19: värdecheckar från Arla

Du som inte fick lyckades vinna Arlas kokbok kan nu testa och försöka vinna vinsten under denna lucka. Vinsten är värdecheckar från Arla till ett belopp på totalt 100 kr. Då kan du köpa kokboken eller kanske någon produkt som du velat provsmaka men inte köpt. Lämna en liten kommentar och du är med i utlottningen. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till klockan 24.00. Lycka till! Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida.

Print Friendly, PDF & Email

112 thoughts on “Lucka 19: värdecheckar från Arla

 1. Jag vann inte kokboken men skulle gärna vilja vinna värdechecken istället 🙂

 2. Deras laktosfria produkter är perfekta när man har en son i tonåren som dricker mjölk som en ko och äter som en häst!

 3. Vinner gärna då mejerier av olika slag går åt ”som smör i solsken” här hemma!

  vh
  Mamma Monika

 4. Jag vill vara med! 🙂

  Jag har arlas app på min iphone. Finns jättebra och enkla vardagsrecept där och på deras hemsida. Strävar alltid efter enkelheten samt mindre fet mat då jag är viktväktare. Tycker dom recepten uppfyller mina krav bra.

  God jul!

 5. Jag vill gärna vinna en värdecheck – det behövs nog mat även när julen är väck!

 6. absolut att jag är med! då kommer jag definitivt köpa den boken!

 7. jag är absolut med,barnen får i sig otroliga mängder mjölk 🙂

 8. Oj, hushållsosten deras att det bästa som finns;alltid en favorit som jag minns!

 9. I vår familj använder vi Arlas produkter väldigt ofta, och alla dricker mjölk som kossor så ett tillskott i kossakassan vore fint 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *