Lucka 22: florsocker från Dansukker

Under lucka 22 så finner vi florsocker från kära Dansukker. Florsocker som vi behöver till en massa gott när vi bakar. Två paket lottas ut till en lycklig vinnare som troligtvis får sitt paket efter jul. Lämna en liten kommentar och du är med i utlottningen. Utlottningen gäller endast inom Sverige och pågår fram till klockan 24.00. Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida. Lycka till allihopa!

Print Friendly, PDF & Email

61 thoughts on “Lucka 22: florsocker från Dansukker

 1. Socker går åt mycket nu i jultider med allt bakande och lagande av efterrätter. Så jag hoppas jag vinner.

 2. God Jul i förskott!!
  Jag är göör gärna med, ska köpa ett nytt paket i dag därför att vi ska göra marknads nougat ikväll mumsigt.

  Kram Anette Jonsson i Hälsingland.
  Ps: Lägger till på fb, delar om det går.

 3. Klart jag vill vara, hoppas på en vinst äntilgen, jag har ju namnsdag på julafton.
  Ewa

 4. Jag vill jättegärna vinna florsocker till mina kommande bakverk 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *