Lucka 5: produktcheckar från Alpro Soya

Under lucka fem så finner vi 6 produktcheckar från Alpro Soya, växtbaserade produkter gjorda på sojabönor och är fulla med dess nyttigheter! Produktcheckarna ger dig möjligheten att testa valfria produkter ur deras sortiment som består av drycker, yofus, desserter, tofu, grädde, lättmargarin och vaniljsås. Du kan läsa mera om Alpro Soyas  produkter HÄR.

Lämna en liten kommentar i detta inlägg och du är med i utlottningen. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till kl. 24.00. Vinnaren kommer att presenteras imorgon på bloggens facebooksida, du kan klicka på ikonen nedan så kommer du dit direkt.

Utlottningen är nu avslutad.

Print Friendly, PDF & Email

76 thoughts on “Lucka 5: produktcheckar från Alpro Soya

 1. Hej,

  Skulle vara perfekt då jag har en laktosintollerant hemma och även kusinen är det som kommer till oss under julen. Hoppas på turen idag!

 2. Det där vill jag vinna. Känns nyttigt att bryta av alla julens mättade fetter mot sojabönan!

 3. Jag vill väldigt gärna vara med! Skulle hjälpa en fattig mjölkallergiker 🙂

 4. Skulle vara kul att testa! Misstänker nästan att jag blivit laktosintolerant efter operationen, men det kan ju vara tillfälligt bara… 🙁

 5. Jag älskar deras produkter och perfekt alternativ när man är lite överkänslig mot mjölk

 6. Skulle vara perfekt då jag alltid har velat prova deras produkter 🙂 Jag är med och tävlar!

 7. Vilken bra vinst. Är inte vegan, men byter gärna ut mjölkprodukter mot sojaprodukter ibland – för hälsans skull.

 8. Jag är med!
  Vore perfekt att vinna då jag är laktosintolerant, och då min mamma är komjölksprotein allergiker och endast kan äta soya produkter.

 9. Jag är gärna med och tävlar, vore perfekt att vinna så att jag kan bjuda min laktosintoleranta familj på något smarrigt nästa gång de kommer på besök 😛

 10. Jag är jätte gärna med i utlottningen, passar perfekt eftersom jag är mjölkproteinallergiker! 🙂

 11. Oj vad jag hoppas på den här vinsten,tål inga mjölkprodukter alls,och det blir betydligt dyrare att köpa soyamjölk mm. 🙂

 12. Jag är gärna med och tävlar. Fick veta nyligen att jag är laktos intolerant och vinner jag kan jag få testa lite produkter. =)

 13. Åh, det låter spännande! Det hade varit perfekt nu till julen när hälften av oss är laktosintoleranta..

 14. Jag som precis, precis druckit upp det sista av min Alpro Soya osötad ekologisk 🙂 Jag skulle bli mycket glad för en ny.

 15. Sonen Elvin föddes med mjölkallergi:() Funkar otroligt bra med alpro soyas produkter! Han är 9 månader idag. och blir överlycklig varje gång Alpros youghurt tas fram från Kylen:)

 16. Har just fått veta att sonen är laktosintolerant, testar gärna utbudet! Verkar ju gott också.. och nyttigt! *håller tummar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *