Nadja provsmakar

OLW’s nya Crunchos

Fredagar…de betyder äntligen helg, lite myspys och kanske även en tacokväll. Så var det i alla fall förra fredagen för oss. Alla har vi våra favoriter på tacobordet eller hur? Men det är ju så roligt och spännande att provsmaka de nyheter som kommer ut i butikerna, man vet ju aldrig när man hittar en ny favorit som man bara måste ha. Här kommer två nyheter från OLW. Du kan äta dem som vanliga chips men även gott på tacobordet.

 

OLW Crunchos – Cheddar Chili

Riktigt gott måste jag säga! Jag brukar inte tycka om chips som smakar ost, men denna gillar jag helt klart. Goda smakrika majschips med en behaglig smak av cheddar och en liten touch av chili. Inte alls starkt utan bara så att där att den gör sig påmind om den finns där. En klar fyra av fem möjliga.

 

 

OLW  Crunchos – Sourscream Ranch

Även dessa är klart godkända men inte lika goda som Cheddar chili. Sourcream Ranch består av smakerna från gräddfil, lök, tomat och ost. Smakar som vanlig sourcream chips fast här då på majschips istället för potatis. Den får en trea av fem möjliga.

 

Ha en riktigt fin fredag!

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

  • Linda Johansson

    Vad är det som gör att vissa majschips att jättegoda (Coops egna Nachos) medan andra sorter smakar riktigt illa, som OLWs Chrunchos?
    Jag gillar inte alls denna majssmak och det skulle vara intressant att veta vad som är skillnaden. Gillar inte Estrella, Santa Maria el Old El Pasos heller… Det är väldigt sällan jag hittar goda majschips, Lidl hade tidigare med barbequesmak som var perfekta till tacos… 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.