Matbröd

Medelhavsbröd

Det finns absolut inget som är så gott nybakat bröd. Tänk dig att smöret bara smälter när du brer den på det  ljumma brödet…mums!

Som jag tidigare utlovade så kommer här en bild på Medelhavsbröd med yoghurt. Det är bara att följa anvisningarna på jästmixpåsen från Kronjäst. Skorpan blir knaprig och fin då man har en form med vatten under hela gräddningen. Ser det inte underbart gott ut?

Medelhavsbröd under jäsning

Under jäsning

Medelhavsbröd

Färdiggräddad och ljuvlig

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

  • anna

    2008/12/26

    Jag har också provat detta bröd och tycker det är gott. Själv bakade jag Leilas vita formfransk i går på juldagen och det är också jätte gott.

    God fortsättning
    Anna

  • Jessica

    2008/12/26

    Mmm, brödet ser ju riktigt gott ut, måste prova detta.

  • lina

    2008/12/27

    Jo, det ser ljuvligt gott ut!!!

  • Jennie

    2009/01/01

    Riktigt fina bröd det blev! 🙂
    Spännande att för en gång skull få se resultatet av en av dessa jästmixerna!

    Vill passa på att önska dig en God Fortsättning också! 😉
    // Jennie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.