Middagsmeny 26/2017

Då är midsommar förbi och många påbörjar nu sin semester. Själv har jag några veckor kvar att jobba. Jag vill passa på och önska er alla en superfin sommar, hoppas ni njuter till 100 %. Här kommer inläggen att fortsätta komma regelbundet, 1-2 ggr i veckan, så titta in om ni har lust. Kram Nadja

          

          

Måndag: Örtiga färsbiffar med gräddsås (och färsk potatis)

Tisdag: Pasta gratäng Pipe Rigate

Onsdag: Ugnstekt falukorvspytt

Torsdag: Nachotallrik (ev vegetariskt)

Fredag: Kycklingsouvlaki med grillad paprikasallad

Lördag: Kalkonpizza med purjolök och paprika

Söndag: Lax med grapefrukt- och ingefärsglaserad bönsallad

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *