Middagsmeny 36/2016

 

Välkommen september! Jag hoppas du blir fin och med många soliga dagar. Maten förändras lite i och med att det blir kallare väder. Man behöver äta lite mer varm mat och en sallad räcker inte alltid till, speciellt om det är en kall dag. För mig är det viktigt att maten är varierad och jag försöker göra vår middagsmeny på samma sätt så att man inte tröttnar.

Ugnstekt falukorvspytt med ägg

       Krämig italiensk tomatsoppa     Auberginemoussaka - grekiskt moussaka - propoints - viktväktarna -     Fried Rice

       Kalkonpizza med taco, paprika och purjolök - smartpoints - wwsmartpoints - vvsmartpoints - viktväktarna     Vinkokt kalvhögrev    

Måndag: Ugnstekt falukorvspytt

Tisdag: Krämig italiensk tomatsoppa med frikadeller och snäckpasta

Onsdag: Auberginemoussaka

Torsdag: Fried Rice (vegetariskt)

Fredag: Kalkonpizza

Lördag: Kokt högrev med pepparrotssky

Söndag: Jägarfruns kycklinggryta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.