Middagsmenyer

Middagsmeny 40/2016

 

Vad gott det är med höstmat! En varm och god mustig gryta gör susen när det är kallt där ute, eller vad säger ni? Därför vill jag tipsa er lite extra om söndagens middag: Filé- och potatisgryta med piripirtouch, en gryta som du gärna vill ha puttrandes på din spis. Bli inte avskräckt för att grytan är gjord i en Crock-pot, recepten kan göras även i vanlig gryta. Ha en bra vecka! Nadja

Filé- och potatisgryta

Korvgryta med svamp     Kassler med sweet chiligrönsaker     Fisk med gremolata

Pasta med lövbiffsås-propoints-nadjaskitchen.se-viktväktarna-vvtillsammans     Köttfärspaj i portionsformar     Gratinerad kyckling med chili och oregano - propoints - vvtillsammans - kyckling - chili - oregano

Måndag: Korvgryta med svamp

Tisdag: Kassler med sweet chili grönsaker

Onsdag: Fisk med gremolata och mild citronsås

Torsdag: Pasta med lövbiff a la Gabbi

Fredag: Köttfärspaj i portionsformar

Lördag: Gratinerad kyckling med chili och oregano

Söndag: Filé och potatisgryta med piripiritouch

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.