Middagsmeny

Middagsmeny 44/2018

Sista dagarna i oktober är här och det märks. Jag tycker att de ljusa dagarna blir allt kortare. Nu är det redan mörkt när man går till jobbet och när man ska hem. Jag har börjat tända lite ljus och gjort det mysigt hemma, investerat i många batteridrivna ljus med timer. När jag kommer hem från jobbet så är de redan på och det känns mysigt att få komma hem. Här kommer nästa veckas middagsmeny. Jag tipsar er att prova Potatislådan med fetaost och svamp, den är riktigt god och om du vill ha kött till kan man ta lite kycklingfilé (nollpoints). Även bloggens storfavorit Ugnsbakad lax med philadelphia är med denna vecka. Klicka på bilderna/rättens namn så kommer ni direkt till recepten. Må så gott / Hälsningar Nadja

Måndag: Potatislåda med fetaost och svamp (vegetariskt)

Tisdag: Kyckling med ajvar relishsås

Onsdag: Pasta med räkor och chili

Torsdag: Savoykålswok med het nötfärs och sojasås

Fredag: Kalkonpizza med purjo och paprika

Lördag: Ugnsbakad lax med philadelphia

 

Söndag: Fläskfilé i gräddig sås med tagliatelle

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.