Middagsmeny

Middagsmeny 50/2018

Då var det söndag igen och dags för en ny middagsmeny. Denna vecka så vill jag tipsa er om steken som finns under söndagen. Vet ni hur gott det är med franska kryddor på kyckling och fläskkött? Jag älskar det! Om ni inte har kryddblandningen hemma så går det bra med bara t.ex rosmarin också, supergott det med. Annars blir det mycket annat som är gott: Quiche Lorraine (Skink- och ostpaj), Italienska köttbullar i tomatsås och goda fyllda Quesadillas. Ha en mycket fin vecka och andra advent! Nadja

Alla recepten är beräknade efter Viktväktarnas program till oss som är Viktväktare.

Följ mig gärna även på Instagram: Nadjaskitchen

Måndag: Mager Quiche Lorraine

Tisdag: Italienska köttbulla i mild tomatsås

Onsdag: Marinerad Quornfile med svamphack (vegetariskt)

Torsdag: Potatissoppa med purjolök och maj (+ ev. kasslerfräs)

Fredag: Quesadillas fyllda med skinka, ost och salsasås (mums!)

Lördag: Stekt lax med citronpeppar och kall sås

Söndag: Bogstek med franska kryddor och vitlök

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.