Allmänt

Mitt mailkonto är hackad…

 

EDIT: Nu har MSN varit så fantastiska och återställt mitt konto, snabbt och smidigt – Tusen tack. Nu kan ni åter igen kontakta mig på nadjasculiness@hotmail.com om ni vill. Jag beklagar om någon har fått mail som inte har varit passande under denna tid.

/Nadja

Mitt mailkonto (nadjasculiness@hotmail.com) som är kopplat till denna blogg verkar ha blivit hackad på något sätt för jag kommer inte in där. Jag har kontaktat MSN support om detta men vet inte hur länge det tar innan man kan lösa det. Under tiden så kan ni nå mig på denna mailadress istället: nadjaskitchen@hotmail.com

Nadja

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.