VV

När det bara inte går…

Det var ett tag sedan jag skrev om mig och hur det går med mitt Viktväkteri. Det har både gått bra och dåligt. Dåligt på grund av att jag inte har följt programmet sedan min far gick bort. Det har varit mycket krings hans bortgång, en massa strul kring hans dödsbo och inte nog med det så har det även varit ruskigt mycket på jobbet. Därför har jag inte haft styrkan att räkna propoints också. Det som har varit bra är att jag trots allt ändå stått någorlunda still. Ena veckan kan jag ha gått upp för att sedan gå ner den andra vecka. DET är bra för i vanliga fall så skulle jag nog ha tröstätit en hel del och gått upp med världens fart.

Ros

På jobbet är det fortfarande fullt upp och jag kämpar varje dag med att inte jobba över alltför mycket. Med min pappa så har det nu lugnat ner sig lite granna och nästa vecka så slutar även min bakkurs. Då tänkte jag att jag skulle försöka ta tag med Viktväktarna igen. Jag är helt övertygad att det är det som har hjälpt mig att hålla vikten under denna tuffa period för jag har gått till möten varje vecka fast jag många gånger inte har velat. Jag hade nog aldrig haft något annat val heller då Marlene och Martin (mina viktväktarkonsulenter) har haft en extra koll på mig.

Starta Lätt

För att inte ha mer stress i min tillvaro så tänkte jag faktiskt prova på och köra ”Mättande dag”. Det innebär att man äter mat med hög mättnadsfakturor och man behöver egentligen inte räkna propoints. Har du provat att köra ”Mättande dag” eller ”Starta Lätt”? Lämna då gärna en kommentar och berätta hur du upplever det. Är det lättare eller svårare? Det vore kul att få höra hur ni gör. Har ni något favoritrecept som ni kan och vill dela med er? Hör av er, vi viktväktare ska stötta och hjälpa varann.

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

  • Annika

    Kram <3 Jag har ätit efter mättande dag i ca 3 månader nu. Tycker att det är jätte bra. Skönt att slippa räkna och jag äter mindre. Fråga gärna om du undrar något!? Glad Påsk

  • Johanna

    Jag vet att min mamm brukade köra mättande dagar när vi körde Viktväktarna och tyckte det funkade rätt bra. Det var skönt att varva med det tyckte hon.
    Jag la Viktväktarna på hyllan efter semestern förra året för jag hade tyvärr inte inspiration för det längre så jag började slarva men funderar nästan på att ta upp det igen för det funkar ju. Men har märkt att man har ändå points tänket när man äter, det är skönt att se att det hjälper även då man inte följer det längre.

    Lycka till nu och ha en härlig påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.