Allmänt

Nominera din favoritmatblogg!

Fylld ostlängd - närbild

Då var det dags för årets Matbloggarpris! Förra året så var jag på matmässan ”Det goda köket” och såg hur Martin från brödbloggen ”Pain de Martin” tog emot priset. Man kan faktiskt inte mer än hålla med. Han trollar fram helt fantastiska matbröd och ger verkligen inspiration.

Men nu är det dags att nominera och rösta fram en ny vinnare för 2009. Gå in här och nominera just din favorit bland hundratals matbloggar. Jag har precis gjort det och jag hoppas tjejen vinner för hon var min inspirationskälla och det var hon som fick mig att starta denna blogg. För att inte påverka er så talar jag inte om vem det är förrän den 28 oktober då det är sista dagen för nominering.

PS! På bilden är det Ostlängd med skinka och purjolök

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

 • Nadja

  2009/10/01

  Svar till Jenny:

  Tack snälla rara Jenny 😀 blir jätte,jätte glad då jag vet att det finns bättre bloggar än min.

  Kram Nadja

 • Jenny

  2009/10/01

  Hej!

  Du har min röst, lätt!

  Blir alltid super inspirerad av dina recept!

  Ha en fin dag, Kram Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.