Nougatkaffe

Ibland kan det vara gott att piffa upp kaffet med något sött, det kan förgylla vardagen mycket. Idag kände jag för att testa något nytt och la i två bitar av Center Nougat i mitt eftermiddagskaffe och vips så hade jag trollat fram ett gott och lite sötare kaffe som piffade upp min eftermiddag rätt så mycket. Att en sådan enkel sak göra göra en sån stor skillnad.

Koka ditt kaffe som vanligt. Häll gärna kaffet i glas. Lägg 2-3 bitar Center Nougat medan kaffet fortfarande är hett och blanda tills de har smält ordentligt. Häll sedan i en liten skätt mjölk och kaffet är klart att dricka.

Häll drycken i en termos och gå ut i kylan på en härlig promenad, i pulkbacken eller liknande och ta fram termosen med denna värmande dryck när kylan börjar kännas av för mycket. En bit Center Nougat är inte fy skam heller och även den kan piffa upp din eftermiddag ganska bra. Mums…

EDIT: Om man inte gillar kaffe så kan man låta centerbitarna smälta i lite varm mjölk istället…kanongott!

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

13 thoughts on “Nougatkaffe

  1. Nä men guuuuuud så gott! Det måste jag test… Kanske fungerar med vanlig center eller plopp också, eller varför inte daim eller dumle… MUMS<3

  2. Jag köpte en rulle till helgen..men den försvann i hastig fart då 2-åringen fick smak på den. Riktigt mumsig choklad! Att ha den i kaffet verkar riktigt underbart! Måste prova.

    Vill tacka för en extremt inspirerande blogg! idag ska vi tex baka bröd här hemma.. Blev så sugen när jag såg bilden på ditt senaste bröd-bak-verk!

  3. Lät gott, förutom kaffedelen då. ;0) Passar nog bra här, -20 grader ute. En värmade kopp mjölk är nog bra för själen.

  4. Hej, jag har aldrig hört talas om center med nougat innan jag läste om det på din blogg.. Tyvärr finns inte den centern här (Dalarna).. Vet du hur man kan få tag i den ändå?
    Sötsugna hälsningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *