Allmänt, Nadja tipsar

Nya bullar i Januari

Ett nytt år är snart framför oss och därmed även några nyårslöften. För min del så blir det nya bullar, det vill säga lite nyttigare och smalare. När man gillar mat och sötsaker som jag så är risken stor att det lägger sig runt midjan och då måste man skärpa till sig i bland. Och efter all julmat och söta saker så är det dags för mig att tänka lite nyttigare för vips så är våren och sommaren här. Så nu i januari så kommer jag att satsa lite mera på nyttigare och smalare mat. De kommer även vara propointsberäknade enligt Viktväktarna, som jag tycker kör ett vettigt program där man får och kan äta av allt men inte för mycket och ofta.

Kan då även passa på att tipsa om en ny tidning jag hittade för någon dag sedan. Måbra och Viktväktarna har tillsammans gjort en tidning med bara  massa recept. Jag har bara hunnit bläddra snabbt igenom den och fann mycket intressant. Så vem vet, kanske kommer jag att provslaga något recept ur denna tidning, i så fall så kommer det självklart här på bloggen. Hoppas att ni följer bloggen i januari oavsett om du är viktväktare eller ej, för det blir en mycket god men nyttig mat som passar allas smaklökar. Ser fram emot det…

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Vill bara passa på att önska dig ett Gott Nytt År och den där tidningen skall jag genast kolla efter i affären

  • Emma

    2011/01/03

    Såg den där tidningen i affären. Kul att du ska provlaga några ur dem så man får se 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.