Nya God Morgon Nypressad

Dags för en ny liten tävling, en person kan vinna och få provsmaka nya God Morgon Nypressad med smak av blodapelsin och apelsin helt gratis. På sista tiden så har jag fått väldigt mycket nya produkter att provsmaka så det glädjer mig att kunna dela med mig det till en till. När jag fick hem den nya juicen så engagerade jag hela familjen att provsmaka den. Jag kan säga att våra smaker skiljde sig väldigt mycket åt, vi alla tyckte så gott som olika. Vad vi tyckte kan du se nedan.

Skulle du också vilja provsmaka den? En vinnare kan vinna hem någon produktcheck och kvitta ut juicen. Om du är intresserad skriver du en kommentar i detta inlägg. Tävlingen avslutas på fredag den 12 februari klockan 18.00, inga kommentarer efter det godkännes.  Lycka till alla som vill vara med.

***____________________________________________________________***

Så här tyckte vi här hemma:

Jag: lite för sur i smaken för mig, var uppfriskande. Betyg: 3 av 5.

Maken: tyckte väldigt mycket om juice, den var uppfriskande, osötad och naturell. Betyg: 5 av 5.

Sonen: tyckte det var för stark blodapelsinsmak, ville ha den lite mer utspädd, för mycket fruktkött. Betyg: 2 av 5.

Dottern: Tyckte att juicen var helt okej, ingen ny favorit men helt okej, lite för mycket fruktkött. Betyg: 3 av 5.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

26 thoughts on “Nya God Morgon Nypressad

 1. Mmm…bara man ser förpackningen så blir man ju sugen!! Ser helt ljuvlig ut!! Jag vill smaka =)

 2. Klart det skulle vara skoj att testa en ny juice här hemma. vi har ju sedan Nyår slutat köpa hem läsk så vi dricker mer juice nu och att få testa någon gratis är alltid skoj. Så jag är med..

  Kramis Camilla

 3. Ja.. varför inte?
  Har nämligen en pojkvän som dricker litervis (nä, men nästan) med juice till frukost, egentligen endast för att skölja ner resten.. Dock är det inte alltid det finns juice hemma, och då blir det Coca-Cola eller liknande.

 4. Jag är ju ingen riktig juice drickare då jag tycker att nästan all juice är för söt ,men då man läste din kommentar om den så låter det ju som ej juice som till och med kan passa kräsna mig

 5. Hej svejs
  Jag är gärna med och tävlar, roligt att få chansen att pröva nått nytt..
  Håller tummarna för mig nu då..
  Ha en bra dag

 6. Mm..det såg god ut..med massa is skulle det vara gott!! 🙂

  ha en bra fortsatt dag!

  Hälsningar M

 7. Jag vill gärna ta chansen att få provsmaka juicen.
  Ser jätte ”smarrig” ut 🙂

 8. Vill gärna prova juice. Låter mysigt att ta ett glas av nypressat på morgonen.

 9. Jag vill jättegärna prova. Juice finns det alltid i vårt hus men vi har inte provat den här! Ser mumsig ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *