Nadja provsmakar,  Tävlingar

Nya God Morgon Nypressad

Dags för en ny liten tävling, en person kan vinna och få provsmaka nya God Morgon Nypressad med smak av blodapelsin och apelsin helt gratis. På sista tiden så har jag fått väldigt mycket nya produkter att provsmaka så det glädjer mig att kunna dela med mig det till en till. När jag fick hem den nya juicen så engagerade jag hela familjen att provsmaka den. Jag kan säga att våra smaker skiljde sig väldigt mycket åt, vi alla tyckte så gott som olika. Vad vi tyckte kan du se nedan.

Skulle du också vilja provsmaka den? En vinnare kan vinna hem någon produktcheck och kvitta ut juicen. Om du är intresserad skriver du en kommentar i detta inlägg. Tävlingen avslutas på fredag den 12 februari klockan 18.00, inga kommentarer efter det godkännes.  Lycka till alla som vill vara med.

***____________________________________________________________***

Så här tyckte vi här hemma:

Jag: lite för sur i smaken för mig, var uppfriskande. Betyg: 3 av 5.

Maken: tyckte väldigt mycket om juice, den var uppfriskande, osötad och naturell. Betyg: 5 av 5.

Sonen: tyckte det var för stark blodapelsinsmak, ville ha den lite mer utspädd, för mycket fruktkött. Betyg: 2 av 5.

Dottern: Tyckte att juicen var helt okej, ingen ny favorit men helt okej, lite för mycket fruktkött. Betyg: 3 av 5.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

26 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.