Nadja provsmakar

Nya Grandiosa Gudfadern o Bolognese

Häromdagen så blev vi bjudna på middag av Grandiosa. På menyn var det deras två nya stenugnsbakade pizzor Gudfadern och Bolognese, två djupfrysta pizzor med X-allt. Djupfrysta pizzor brukar inte vara en större hit tycker jag så det var extra intressant att se om Grandiosa hade lyckats få till det denna gång.

Gudfadern inehåller skinka, lök, tomat, svartpeppar och vitlök. I provköket denna gång så var det jag tillsammans med mina barn. Barnen tyckte väldigt mycket om denna och föredrog den gentemot Bolognese. Själv så måste jag ge Grandiosa ett jättestort plus för pizzadegen för den var jättegod. Fyllningen var riklig och det var mycket ost. En nackdel var enligt mig att vitlöksmaken var lite för stark. Betyg: 4/5.

Bolognesepizzan innehåller köttfärs, tomat, lök och en kryddig tomat- och vitlökssås. Denna pizza föredrog jag för den var kryddig och smakade verkligen mycket, barnen tyckte att den bara var okej. Jag skulle kunna bara äta denna pizzadeg tillsammans med tomatsåsen för den var riktigt god. Betyg: 4/5.

Självklart så kan djupfrysta pizzor aldrig jämföras med nybakade pizzeriapizzor och hembakta pizzor, de lyckas aldrig bli så goda. Men jag måste säga att om jag blir tvingad att välja djupfrysta pizzor så skulle jag välja dessa då pizzadegen var suveränt god och fyllningarna håller vad Grandiosa lovar: de är rikliga och de smakar mycket.

Tack Grandiosa för middagen!

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.