Nadja provsmakar

Nyheter från Kronfågeln

För ett tag sedan så fick jag en kupong från Kronfågeln där jag kunde hämta ut en valfri ”Direkt-på-Grillen”- produkt. ”Direkt-på-Grillen” är färdigt kryddmarinerad kyckling som är förpackad i en aluminiumtråg så att saftigheten och aromen tas till vara. Detta gör ju så att kycklingen blir mör och god. Du kan använda denna aluminiumtråg direkt på grillen eller i ugnen, det är helt upp till dig. Den finns i fyra olika smaker. 

För mig blev det väldigt svårt att välja vilken smak jag skulle ta,  så det blev hela 3 stycken istället: Texmexkryddade kycklinglårfiléer, Barbeguemix marinerade ben och lår och Örtkryddade kycklinglårfiléer.  Jag kan säga att kycklingen var mycket mör och fin och detta alternativ är perfekt om du har bråttom eller inte vill lägga så mycket tid på förberedelserna. Vilken smak var då godast? Alla var verkligen goda och det blev inte en enda bit över kan jag tala om. Själv hade jag väldigt svårt att bestämma mig om Barbeque eller Texmex var godast…jag har fortfarande inte bestämt mig. Betyg: 5/5 får dessa produkter av mig. Ett litet tips:  På Kronfågelns hemsida så kan man hämta en rabattkupong så gå till: http://www.kronfagel.se om du vill ha en.

Om du vill marinera själv så har Kronfågel tagit fram en toppenbra zippåse fylld med deras fina kycklingfilé. Zippåsen kan öppnas och slutas vilket gör att du kan själv marinera med din egen favoritmarinad! Toppenidé tycker jag, på  så sätt slipper man all extra disk här hemma. Denna produkt finns i frysdisken.

Tack för en god middag Kronfågel!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.