Allmänt, Nadja provsmakar

Nyheter från Kronjäst

Kronjäst har precis släppt ut 3 nya jästmix där man utlovar att bröden och vetebröden får större volym, bättre konsistens och godare smak.  Eftersom man tillsätter mjöl själv så kan man enkelt variera recepten. Du kan läsa mer på www.kronjast.se och där finns även lite roliga recept. Dessa 3 jästmixar finns att köpa:

 • Bagarens Jästmix för Surdegsbröd
 • Bagarens Jästmix för Medelhavsbröd
 • Bagarnes Jästmix för extra saftiga Vetebröd

EDIT 081201: Jag har nu äntligen provat Jästmixen Medelhavsbröd och den får ett bra betyg av mig, 4 av 5 möjliga. Tyvärr så var jag så ivrig att prova brödet att jag glömde ta en bild, men jag kommer att köpa den igen och då lovar jag att ta en!

Medelhavsbröd

Här är fotot jag lovade

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

 • Tina

  2008/10/22

  Intressant, visste inte att sånt fanns. Man kanske skulle ta och prova att baka bröd.

 • Jennie

  2008/10/22

  Ooj så spännande! Har inte sett sådana tidigare så det blir att prova någon av dom då här framöver då! =)

  Lycka till i tävlingen! Lottar vinnaren på lördag så håll utkik!

  Kram, Jennie

 • Marias Kakburk

  2008/12/01

  Tack snälla:)!

 • Pingback: Medelhavsbröd « I Nadja’s kök…

 • Ann

  2009/02/15

  Den gammaldags surdegsbrödet har jag bakat två gånger och lyckades bra. Men danska rågbrödet blev en katastrof.Gjorde allt efter receptet.Brödet jäste inte och det blev inte gräddad (mjukt och blöt)

 • Karl-Heinz Wilke

  2009/02/18

  Inköpsställen i Kristinehamn???

  Hej! Jag ingen aning då jag inte bor i Kristinehamn, men kontakta gärna Jästbolaget och fråga. Annars kan man säkert fråga sin butik om dom vill ta hem det.

  Hälsningar Nadja

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.