Allmänt,  Nadja provsmakar

Nyheter från Kronjäst

Kronjäst har precis släppt ut 3 nya jästmix där man utlovar att bröden och vetebröden får större volym, bättre konsistens och godare smak.  Eftersom man tillsätter mjöl själv så kan man enkelt variera recepten. Du kan läsa mer på www.kronjast.se och där finns även lite roliga recept. Dessa 3 jästmixar finns att köpa:

  • Bagarens Jästmix för Surdegsbröd
  • Bagarens Jästmix för Medelhavsbröd
  • Bagarnes Jästmix för extra saftiga Vetebröd

EDIT 081201: Jag har nu äntligen provat Jästmixen Medelhavsbröd och den får ett bra betyg av mig, 4 av 5 möjliga. Tyvärr så var jag så ivrig att prova brödet att jag glömde ta en bild, men jag kommer att köpa den igen och då lovar jag att ta en!

Medelhavsbröd

Här är fotot jag lovade

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.