Nadja provsmakar

Oatly Apelsin & Mango dryck

Jag fick förfrågan om jag ville provsmaka Oatlys Apelsin & Mangodryck och jag tackade ja för jag blev mycket nyfiken. Det är nämligen så att denna dryck har fått utmärkelsen ”MåBra-val”. Det är tidningen MåBra som varje år väljer ut hälsosamma livsmedelsprodukter i olika kategorier och i år fick denna dryck den.

Jag blev själv väldigt glatt överraskad när denna dryck första gången provsmakades. Jag upplevde den väldigt sammetslen och mjuk med en mild smak av mango och apelsin. Att det sedan är väldigt nyttig, full med havrefibrer, är bara ett stort plus. Jag kan mycket väl tänka mig att dricka ett glas av denna goda dryck till frukost framöver. Till er som räknar propoints så är 1 dl = 1 propoints.  Betyg: 5/5.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Linda - Cupcakefluffan

    Jag använde ofta deras produkter för när sonen åt mjölkfritt, den naturella havredrycken var perfekt att baka med och deras grädde perfekt till matlagning, apelsin&mango låter som en himla god dryck, den kan jag allt tänka mig att köpa, köper deras smoothies ibland fortfarande. Deras glass är också mycket god.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.