Tävlingar

Och vinnaren är…

Först ett tack till er alla som tog er tid att skriva några ord om vad ni gillade här i min blogg. Det var hur skoj som helst att läsa och jag blev verkligen förvånad över att så många ändå tyckte om att läsa mina tester på nya produkter, det trodde jag faktiskt inte. Sedan var det kul att se vilka recept ni ändå har provat, så tack för det. Men nu till vinnaren. För att vara så opartisk som möjligt så valde jag att ta en slumpgenerator och den valde ut:

Random Integer Generator

Here are your random numbers:

14

Timestamp: 2009-12-17 18:31:35 UTC

Grattis till kommentar 14: Angel

Är du snäll och mailar mig din adress så fort som möjligt så att du hinner få paketet innan jul. Tack ännu en gång till alla som deltog.

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.