Tävlingar

Och vinnaren av Jamie Oliver kryddorna är…

Efter lottning av Toja Import så blev det min blogg som skulle dra vinnaren av 2 valfria kryddor från Jamies sortiement och Kardemummagumman drar vinnaren av kokboken.

JO-signerad

Hos mig blev det inte lika många deltagare och det var synd för så fina vinster, men desto större vinstchans för er som deltog. Min dotter har dragit den lycklige vinnaren och det blev… ARI-JUKKA HAKALA! Ett stort grattis till dig. Maila mig (nadjasculiness@hotmail.com) din adress samt mobilnummer (för att DHL ska kunna sms:a dig när paketet har kommit fram) så skickar Toja Import kryddorna till dig.

Tack till er alla andra som ville vara med, prova vinstlyckan igen om några dagar då en ny utlottning kommer att ske. Vinsten är ett fint paket med flera produkter i från ett känt varumärke.

Ett stort tack även till Tommy på Toja som ville sponsra med kryddorna till denna tävling!

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments

 • Lena Svensson

  ja men hej 🙂 det var ett tag sen, har ju fått ett diskbråck så jag hoppar på kryckor, inte så kul. ja korcröran blev faktiskt jättegod tyckte vi 🙂 ha det så bra
  Kram Lena

 • Nadja

  Hej,
  Denna template hittade jag på nätet när jag sökte mallar till wordpress som jag bloggen i. Jag har inte fått till det till 100 %, måste få in bloggnamnet i headern. Ser att du använder .blogg.se och jag vet inte riktigt hur den fungerar, men när man skaffar sig ett domän så kan man välja vilken man vill ha sin blogg i, jag är osäker hur det är med blogg.se. Jag hade min första blogg i wordpress och kunde lätt föra över den (alla gamla inlägg) till den nya. Vad jag inte lyckades är att man från den gamla bloggen kommer automatiskt till den nya. Jag valde att köpa ett domän via Binero, hade hört mycket bra om dem och hittills har jag inte blivit besviken. De är mycket hjälpsamma.

  Nadja

 • Kalasgott

  Åh så smarriga bullar!!! Mums!
  Och jisses vilken SNYGG design då har skaffat dig! Hur och vem har fixat den? Funderar på att göra min blogg till en egen domän också, vet som sagt bara inte vem jag skall vända mig till eller hur jag skall göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.