Tävlingar

Och vinnarna är…

Helt otroligt! Jag tror minsann att det var rekord på tävlingsdeltagarna i Santa Marias utlottning. Hela 68 stycken deltog, jättekul! Självklart så önskar jag att jag kunde ge er alla en varsin box men nu är det bara 3 som får och de är….

Vinnarna

Kommentar 46 Jenny, kommentar 58 Carita och kommentar 66 Anna.

Ett stort GRATTIS till er och hoppas att ni kommer gilla produkterna. Maila mig era adresser så kontaktar jag Santa Maria så att de skickar boxarna direkt till er. Min mailadress: nadjasculiness@hotmail.com

Ett stort TACK till alla er som ville delta i utlottningen och hoppas ni vill vara med igen i nästa tävling som kommer till helgen.

TUSEN TACK till Santa Maria för boxarna och sponsringen av tävlingen.

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.