Tävlingar

Och vinnarna är….

Tack alla som har deltagit och velat fira bloggens födelsedag. Jag hoppas ni fortsätter besöka och läsa bloggen för nu är det dags för lite recept igen (kommer om någon dag). Jag vill även passa på att ännu en gång tacka alla sponsorer för deras fina vinster och för att även de ville fira bloggen. Här kommer vinnarna:

O’Learys barbequesåser från Kryddlandet:

Kommentar 15: Mia 

Kommentar 20: Joel

Jamie Olivers kryddset från Toja Import:

Kommentar 7: Nadja (det är inte jag själv-jag lovar)

Grillsetet från Lyckas med mat:

Kommentar 5: Linda

Lilla grillpaketet och ekologiska teer från Aromia:

Kommentar 13: Pernilla

Jag ber alla vinnare att maila mig (nadjasculiness@hotmail.com) deras adresser samt mobilnummer för eventuell sms-avisering, så att de kan få sina vinster av respektive sponsor.

…och till er andra så kan jag meddela att jag har ytterligare en fin utlottning på gång men först så ska ni få lite recept tycker jag. Men håll ögonen öppna och kika in här lite då och då…tack för att ni ville vara med.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Nadja

  2010/07/23

  Åhh jag fick min vinst idag och jag hade extra tur för jag fick en extra kryddkvarn. =) Super tack. =)

 • Nadja

  2010/07/21

  åhh jag vann. =) Vinner sällan. Har skickat mail. =) Tack.

 • Emma

  2010/07/21

  Grattis till vinnarna 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.