Nadja provsmakar

Pågen har kommit ut med nyheter

 

Pågen har kommit ut med en del nyheter som vi här hemma har provat på. Bland annat så har de kommit ut med en ny sort av Gifflar. Och vem uppskattar inte det?

Vi alla har väl ätit deras kanelgifflar som är så omåttligt populära. Nu får den riktigt bra konkurrens av Gifflar Vanilj. Dessa är lika goda som de med kanelsmak så det blir tufft att välja nästa gång de inhandlas. De är ju perfekta att ta med på utflykten eller resan.

En annan nyhet är Pågen Fullkornsbröd. Detta är ett osötat bröd som påminner mig om Danskt Rågbröd, vilket är jättegott tycker jag. Rekommenderas starkt. Jag tror jag räknade ut att en skiva är 2 propoints för er som räknar enligt Viktväktarna.

Pågen har även kommit ut med en hel del bröd som slutgräddas i ugnen där hemma. Vad sägs om Stenugnsbakad Baguette, Stenugnsbakad Ciabatta eller Stenugnsbakad Foccacia. Några av bröden kan man även äta som de är eller ”Gourmet Grädda” (grädda några minuter i ugnen) för att få en härlig spröd skorpa. Foccacia Rosmarin, Havsalt och Olivolja var ett riktigt smakrikt bröd som passar bra till sommarens sallad.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.