Nadja provsmakar

Plopp saltlakrits…

Kom precis på att jag har glömt skriva om att jag har testat nya Plopp med saltlakritsfyllning. Jag kan bara säga så här…om du gillar saltlakrits då kommer du att älska denna. Helt gudomligt god! Cloetta har verkligen lyckats denna gång.  Betyg: 4/5.

DSC01388

Som ni ser så hann jag inte ta en bild innan vi provade den utan det fick bli efteråt :S .

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments

 • Nadja

  Till Carina:

  Jag vet precis vilken Lakritschoklad du menar från Fazer…den är helt underbar! Tyvärr finns den inte i Sverige ännu, men jag hoppas att den kommer snart.

 • Carina

  Ja, den var jättegod! Fast den gjorde mig ännu mer sugen på Fazers lakritschoklad som jag aldrig lyckas få tag på. Är det någon som vet var den finns? (Annat än på flygplatsen i Helsingfors där jag köpte den senast, för något år sedan… det blir lite dyrt att åka dit varje gång man bli godissugen :-))

 • Fridas kök

  Åh, det låter mycket gott! Lakrits och choklad är ju faktiskt en god kombination. Ska hålla utkik efter denna nästa gång jag är i affären. Tack för tipset! 🙂

 • Carro

  Köpte en sådan igår och ska testa någon dag 🙂 Köpte även den andra Centern med mint , men den var inte så speciell .. Tyckte mintkrämen var ”grynig” =p Då är Fazers mycket godare =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.