VV

Presslunch med Viktväktarna

Idag har jag varit reporter och representerat bloggen på två olika pressevent. Så jätteroligt det har varit! Jag började morgonen med att besöka Åhléns och kika på deras vårnyheter, så många vackra ting att jag måste dela med mig av dem. Men det får bli ett annat inlägg. För jag vill berätta om en annan mycket rolig nyhet. Jag var som sagt på presslunch hos Viktväktarna idag och det var riktigt trevligt. Jag fick träffa många fina människor som hade samma gemensamma intresse som jag. Vi fick även höra den stora och roliga nyheten om vem som skulle bli deras nya ambassadör. Jo inte minst är självaste bakdrottningen Leila Lindholm!

Leila LindholmSäg mig, är hon inte supersnygg! Leila har alltid varit vacker, även när hon var höggravid och stor. Men idag så var hon riktigt, riktigt vacker och utstrålade hälsa och man såg att hon mådde bra. Hon berättade att hon nu hade följt Viktväktarnas program i fem månader för att bli av med sina mammakilon efter senaste barnet. Resultatet har hunnit bli hela 18 kg och att hon snart nått sin målvikt. Det hon (och alla vi andra som följer Viktväktarnas program) tycker allra bäst om är att man får äta ALLT men inte alltid. Hon kan fortsätta baka och äta gott bröd för det skulle hon inte kunna leva utan.

Shirley Clamp och Leila LindholmShirley Clamp är sedan tidigare deras ambassadör och det är hon fortfarande. Hon gick ner hela tre klädstorlekar och håller fortfarande sin målvikt efter ett helt år. Fantastiskt eller hur?

Jag har då fått en riktigt inspirationskick och det har bara bekräftat det jag tycker. Släng 5:2, LCHF, GI och alla andra dieter all världens väg och börja äta rätt istället.

Foto: pressfoto från Viktväktarna

 

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.