Nadja provsmakar,  Tävlingar

Proviva fruktdryck

Nu är tävlingen avslutad…vinnaren meddelas snart…

Nu i början av maj så utökar Skånemejerier sitt sortiment med nya Proviva. Den är lite tunnare och mer som fruktdryck och finns i fyra nya smaker. Den innehåller samma hälsosamma probiotiska bakterie som den klassiska Proviva har. Denna bakterie är dokumenterad i flera kliniska studier att  den lugnar en orolig mage.

 

Jag har fått provsmaka två:

Blodapelsin Aronia: min första tanke när jag hällde upp denna dryck var vilken underbar rödrosa färg den har, säkerligen från blodapelsinen men kanske även av aroniabären. Aronia ska innehålla antioxidanter och vara rik på c-vitamin. Smaken var väldigt specifik och smaken av blodapelsin kommer endast svagt mot slutet. Mitt betyg blir 3 1/2 av 5.

Grapefrukt Litchi: Ååå, denna tyckte jag om! Den var mycket god, lagom söt och hade en vit färg på drycken. Inte alls bitter med tanke på att grapefrukt ibland kan vara det. Grapefrukt innehåller också nyttiga antioxidanter. Litchi ska enligt information på nätet användas inom den traditionella kinesiska läkekonsten Denna blev min favorit. Betyg 5/5.

Dessa fruktdrycker finns som sagt ute i affärena och kostar cirka 20 kronor styck. Tack Skånemejerier för provsmakningen.

Vill du också provsmaka? Två vinnare har nu chansen att få fyra presentcheckar vardera. Besök Skånemejeriernas hemsida här och räkna ut hur många nya smaker det finns. Lämna svaret i detta inlägg och du är med i utlottningen. Fram till onsdagen den 19/5 kl.18.00 har du chansen att få vara med. Lycka till.

Print Friendly, PDF & Email

23 Comments