Proviva fruktdryck

Nu är tävlingen avslutad…vinnaren meddelas snart…

Nu i början av maj så utökar Skånemejerier sitt sortiment med nya Proviva. Den är lite tunnare och mer som fruktdryck och finns i fyra nya smaker. Den innehåller samma hälsosamma probiotiska bakterie som den klassiska Proviva har. Denna bakterie är dokumenterad i flera kliniska studier att  den lugnar en orolig mage.

 

Jag har fått provsmaka två:

Blodapelsin Aronia: min första tanke när jag hällde upp denna dryck var vilken underbar rödrosa färg den har, säkerligen från blodapelsinen men kanske även av aroniabären. Aronia ska innehålla antioxidanter och vara rik på c-vitamin. Smaken var väldigt specifik och smaken av blodapelsin kommer endast svagt mot slutet. Mitt betyg blir 3 1/2 av 5.

Grapefrukt Litchi: Ååå, denna tyckte jag om! Den var mycket god, lagom söt och hade en vit färg på drycken. Inte alls bitter med tanke på att grapefrukt ibland kan vara det. Grapefrukt innehåller också nyttiga antioxidanter. Litchi ska enligt information på nätet användas inom den traditionella kinesiska läkekonsten Denna blev min favorit. Betyg 5/5.

Dessa fruktdrycker finns som sagt ute i affärena och kostar cirka 20 kronor styck. Tack Skånemejerier för provsmakningen.

Vill du också provsmaka? Två vinnare har nu chansen att få fyra presentcheckar vardera. Besök Skånemejeriernas hemsida här och räkna ut hur många nya smaker det finns. Lämna svaret i detta inlägg och du är med i utlottningen. Fram till onsdagen den 19/5 kl.18.00 har du chansen att få vara med. Lycka till.

Print Friendly, PDF & Email

23 thoughts on “Proviva fruktdryck

 1. 4 nya smaker. Mango verkar dock vara ”gammal smak i ny design”.
  Syrliga – låter smaskigt och uppfriskande. Bra att de nya dryckerna inte verkar vara så tjocka i konsistensen.
  Jag är nyfiken som bare den och vill jättegärna vara med i utlottningen!

 2. Ååå jag vill gärna vara med och vinna presentcheckarna på dessa 4 nya smakerna som kommit, det låter sååå gott..
  Hoppas på tur.
  Kram Camilla

 3. 4 nya smaker finns det. Och jag är mer än gärna med och tävlar om presentcheckarna.
  Önskar dig en fortsatt trevlig vecka
  Kram Camilla

 4. Fyra stycken nya fräscha smaker!!! Blir sugen att testa alla fyra…proviva är klart bästa frukostdrycken!

Comments are closed.