Allmänt

Rena julafton!

 Igår så fick jag mig en riktig, riktig glad överraskning. Jag fick en lite tidig julklapp av Toja Import med en del prover på bakprodukter. Gissa om jag blev glad eller? Jag blev överlycklig ! Tack Toja Import!

TIPS! Jag kommer att lotta ut en del av sakerna framöver så håll utkik.

DSC01232

Dessa söta kakmixpaket finns redan att köpa i Malmö och Värmland. Dom kommer att finnas till försäljning i resten av landet till våren 2009. Det är kakmix till 10 stycken muffinsar (per paket) med både smet, glasyr, muffinsformar och dekoration. Det man behöver lägga till är ägg, smör och lite vatten.

DSC01228

Strössel i mängder! Varje förpackning har 4 olika sorters dekorativa strössel. Här finns från vänster Chocoholic’s Delight, Ice Cream Sprinklers och Pretty In Pink. Jätteskoj! Mera sånt i våra butiker!

DSC01225

Ätbara blommor och djur till att dekorera tårtan eller cupcake’s med. Roliga ljus i djurmotiv för att glädja de allra minsta barnen.

DSC01229

Vaniljsocker och en sockerblandning av apelsin och kanel. Den sistnämnda måste jag prova bums, låter jättespännande. Dessa finns i affärerna redan, så leta bland hyllorna där bakprodukterna finns.

DSC01230

Sist men inte minst…Jamaican Jerk kryddan som också finns redan i affärerna. Jättetjusig förpackning!

Tack ännu en gång Toja Import! Jag ska absolut testa produkterna så fort jag kan och jag lovar att återkomma om hur det blev. Jag vill ha mera av sådana här roliga produkter i våra affärer! Det ska bli jätteskoj att få dekorera kakorna, tårtorna och annat med sådana här roliga och fina produkter.

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.