VV

Resultat efter 3 månader

Jag kikade lite på mina inlägg om mitt viktväkteri och insåg att det var ett tag sedan jag berättade för er hur det går. Nu har det nästan gått tre månader sedan jag skrev in mig på Viktväktarna. Det har varit en lite krokig väg med sjukdomar och lite frestelser men jag har hela tiden fortsatt med att skriva ner allt jag äter. Som de brukar säga i Viktväktarvärlden: ”Det är inte alltid jag går och lägger mig som en viktväktare men jag vaknar alltid upp som en”. Det innebär kort och gott att man kanske har tillåtit sig lite mer en kväll men att man tar nya tag på morgonen igen.

VV 3 månader

Nåja, hur svårt har det egentligen varit? Handen på hjärtat så beror det helt på hur motiverad man är. Själva programmet är inte svårt alls och följer du den så går du garanterat ner i vikt utan svårigheter och utan att avstå från något. Så med andra ord, allt beror på dig och ingen annan. Sedan några veckor tillbaka så är jag riktigt motiverad och tycker det inte alls är svårt. Jag både bakar och tar en bit av det men därefter så är det bra. Och jag är riktigt stolt över att jag kan göra så, pyssla med det jag älskar och utan att gå upp i vikt.

Efter 3 månader så har jag lyckats få dessa belöningar:

  • bytt tiotal på min våg (DET var en riktigt höjdare!)
  • fått en guldstjärna från Viktväktarma (= 3kg)
  • 5 % är borta av min startvikt
  • nå mitt mål innan sista december (minus 5 kg)
  • gått ner en storlek i kläder

Idag så vägde jag mig hos Marlene och Martin (Viktväktarnas absolut bästa konsulenter) och min totala viktnedgång är just nu: minus 5,1 kg. Det innebär att jag har klarat ett av mina uppsatta mål: att ha gått ner 5 kg innan sista december. Skita kul!

 

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.