VV

Så kan det gå!

I torsdags var det dags för vägning igen och samma dag så hade jag även planeringsdag med jobbet. Ni vet hur det är då, det blir lite mer mat och fika än vanligt. Jag lyckades dock avstå från fika utan problem, smakade bara på pekanpajen som såg så smarrig ut. Lunchen bestod av Kalvrostbiff med ugnsrostade rotsaker, potatis och skysås. Till det så fanns det bröd med god och krämig philadelphia, tapenade och en god sallad gjord på kikärter, röd lök och haricots verts bland annat.

Veckans viktiga 38Det blev lite mer mat än vad jag annars hade tagit men det som ställde till det var nog rödlöken i salladen. Min mage blev på eftermiddagen alldeles uppblåst och gasig, om jag hade (ehm ursäkta) släppt mig så hade jag nog flygit iväg som en ballong ni vet. Jag tror att det var därför vågen visade 700 gram plus när jag ställde mig på den. Jag vägde mig på morgonen efter och då visade vågen att jag stod still. Jag föredrar den siffran som ni förstår och kommer att gå efter den. Martin (min konsulent) sa att jag kommer justera siffran till nästa vecka och det ska jag! Jag har fortsatt äta som jag ska och skriva ner allt i checklistan, det är A och O för att detta ska fungera.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.