Sallader

Sallad med lövbiffsstrimlor

 

Japp, detta blev kvällens middag. Min gubbe här hemma fixade middagen medan jag var tvungen att arbeta över lite. Så det blev lövbiff med pommes frites och beasås. För min del så blev det sallad med lövbiffsstrimlor. Okej, jag erkänner…jag tog någon enstaka pommes och doppade lite i såsen för det är ju så gott! Det blev lite finare mat denna måndag för våran lilla gumma klarade nationella provet i matte (gymnasienivå) och det måste självklart firas.

Sallad med lövbiffsstrimlor

Salladen var enkel för min del. Jag tog bara de grönsaker som vi hade hemma (isbergssallad, gurka, paprika, tomat, majs, purjolök i tunna skivor) och lade sedan på strimlad lövbiff. Lövbiffen var starkt kryddad med vitlök, peppar och salt så ingen dressing behövdes. Lövbiffen ska stekas väldigt snabbt i panna för att den inte ska bli hård, torr och tråkig. En bit baguette till detta är gott och gör salladen mer mättande. Trevlig kväll.

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.