Sega chokladrutor

Dessa chokladrutor är härligt sega med lite frasigare yta. Receptet kommer från boken Kladdkakor. Här serveras den med vaniljglass.

Sega Chokladrutor

100 g smör eller margarin, 2 ägg, 3 dl strösocker, 1 1/2 dl vetemjöl, 4 msk kakao, 1 1/2 tsk vaniljsocker, 2 tsk bakpulver

Gör så här:

Smörj och bröa en ugnsform med måtten 20 x 25 cm. Smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda 35 minuter i 150 grader.

3 thoughts on “Sega chokladrutor

  1. Så där… nu har jag rättat till felet, såg att självaste receptet inte fanns med… sorry…sånt kan hända.

    Nadja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *