Singoalla lakrits

Singoalla Lakrits

När min kära vän och kollega A berättade för mig att hon hade sett att Singoalla Lakrits fanns ute i affärerna så blev jag eld och lågor. Jag är en lakritsnörd och måste bara prova allt som innehåller det. Så redan på lunchen så stegade vi in i affären och letade febrilt efter Singoalla lakrits i kakhyllan och fann den! Jösses vad glada vi båda blev. Redan till eftermiddagsfikat så testade vi en varsin kaka. Vår första tugga var lite försiktig för tänk efter…kaka och lakrits går det liksom ihop? Jajamensan, det gör det faktiskt. Vi båda tyckte kakan var supergod! Göteborgs kex har verkligen lyckats ta fram det bästa av både kexet och lakritsen. Betyg: 4/5.

Print Friendly, PDF & Email

12 thoughts on “Singoalla lakrits

  1. Har också testat den eftersom även jag älskar lakrits. Men för min del blev jag inte så impad. Visst dom gick att äta men inget jag kommer köpa igen.

  2. jag har inte sett de här kakorna och första reaktionen är att det känsn lite skumt… men 4 av 5 är ett bra betyg så man kanske borde prova då. lakrits är poppis hos alla här hemma 🙂

  3. Hihi, jag kan förstå varför. Vem kunde ana att lakrits går ihop med mördegskaka?

  4. Hihi Kardemummagumma. Visst är det tur att vi alla gillar olika saker, vad trist det vore annars 😀

  5. Svar till Ketutar:
    Hmm, svår fråga då det var ett tag sedan jag testade dom. Men jag tyckte inte kakorna var perfekta och kunde därför inte ge full pott. De är goda men de är inte så goda att jag inte kan vara utan dem. Hoppas det svarar på din fråga.

    Hälsningar Nadja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *