Nadja provsmakar, Nadja tipsar

Sommarte

Regn, regn och åter regn. Här har det nästan bara regnat i två dagar. Sådana här dagar så är det bara städning, bakning, läsning eller dataspel som gäller för mig. Men jag har även hunnit provsmaka Aromia.se sommarteer: Pinacolada och Sommarflirt.

Min kära dotter var med denna gång och provsmakade och så här tyckte vi:

Pinacolada: En klar och tydlig smak av både kokos och ananas, så om du gillar drinken Pinacolada så är detta absolut ett te för dig. Jag kan tänka mig att göra iste av detta, tror att det skulle bli mycket gott. Betyg: 4/5.

Sommarflirt: Här dominerar vaniljsmaken, men smaken av ros kommer som en liten slutlig touch och avrundar det hela, mycket gott! Perfekt en sval sommarkväll.  Betyg: 4/5.

På Aromia.se säljs även små engångsfilter till te som är kompostbara och jag testade även en sådan och kan verkligen rekommendera dem. De släpper inte ut det lösa teet alls som en tekula kan göra och man behöver inte alls lägga mycket te i dem för att det ska ge smak. Kika in på www.aromia.se så får du se vad som passar just dig. Tack Aromia för provsmakningen, jag och dottern fick en mysig stund tillsammans.

Print Friendly, PDF & Email

One Comments

  • Emma

    2010/05/29

    Låter som goda tesmaker 🙂

Kommentera