Tävlingar

Tävlingsdags!

Tävlingen är nu avslutad – vi återkommer med vinnarna inom de närmsta dagarna.

 JO-signerad

Då var det dags att tävla igen. I samarbete med Toja Import och Kardemumma Gumma så kör vi en tävling tillsammans där man kan vinna superfina priser. Priserna sponsras av jättesnälla Tommy från Toja Import  och du kan vinna detta:

Första pris är: Jamie Olivers senaste kokbok ”Jamie’s Matrevolution” – signerad av Jamie Oliver själv

Andra pris är: 2 valfria kryddkvarnar ur Jamie’s sortiment

Det blir alltså två stycken lyckliga vinnare! En vinnare kommer dras här och den andre hos Kardemumma Gumman. Vad är det du behöver göra? Jo detta:

  1. Kika in hos Toja Import och välj 2 valfria kryddkvarnar som du skulle vilja ha
  2. Lämna en kommentar här eller hos Kardemumma Gumman och berätta hur du skulle använda dessa kryddor.
  3. Om du har en blogg så ska du skriva ett inlägg om tävlingen hos dig och länka till oss alla tre (Toja import, Kardemumma Gumman och I Nadjas kök). Detta ökar din vinstchans. Skriv i kommentaren om du har gjort detta.

Tävlingen pågår fram till den 6 september kl.18.00, efter detta godkänns inga kommentarer. Vi önskar alla ett stort LYCKA TILL för vem vill inte vinna dessa fina saker???  Kryddorna är superfina, som ni vet så har jag använt dem själv och tyvärr får jag inte tävla själv för jag skulle jättegärna vilja ha kokboken i min samling….

Print Friendly, PDF & Email

18 Comments

  • Ari-Jukka Hakala

    2009/08/23

    •Timjan, Citron & Havssalt
    •Rosa Himalaya Salt
    Till klyftpotatis och salt att strö på bl.a.foccacia

  • Ulrika

    2009/08/24

    1. Rökt Chili m Salt och Tellicherry Svartpeppar.
    2. Jag skulle använda tellicherry svartpeppar till att krydda kyckling med och sedan steka. Rökt chili med salt skulle jag krydda en god köttgryta med. Det är det första jag kommer på men det finns oändligt många rätter som man kan använda dessa kryddor till.
    3. Tyvärr har jag ingen blogg ännu.
    Nu håller jag tummarna på att jag vinner.
    Kram

  • Hej jag skulle välja Timjan, Citron och havssalt – skulle bli perfekt till min egenhändigt fiskade fjällröding, och till min egenhändigt skjutna älgstek skulle jag pröva Ekrökt chili med paprika, kan nog bli en smaksensation – om inte annat i en älgskavsgryta… Har länkat till samtliga i detta inlägg http://lurans.blogg.se/2009/august/bocker-jag-garna-lagger-vantarna-pa.html

    Så nu håller jag bara tummarna att en signerad bok eller kryddor hamnar i norrlands inland 🙂

    Kram!

  • Amanda

    2009/08/25

    Jag vill absolut vara med och tävla i denna underbara tävling. ^^
    Har länkat här:
    http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/august/tavling-jamie-olivers-senaste-kokbok-kryd.html

    Mina favoriter bland kryddorna är Timjan, Citron & Havssalt och Ekrökt Chili med Paprika.
    Hoppas på tur! ♥

  • Jessica

    2009/08/30

    Detta är ju en riktigt toppentävling.

    Tellicherry Svartpeppar och Rökt Chili m Salt låter som dom skulle falla mig i smaken.

    Pepparn går ju använda till allt och chilin tror jag skulle vara gott i såser och grytor.

    Länkar på högersidan.

  • Eva-Stina

    2009/08/30

    Jag skulle välja tellicherry svartpeppar och timjan, citron & havssalt. Jag skulle använda båda kryddorna på en gratäng med fänkål, svartrötter och palsternacka, med en bechamelsås, toppad med riven västerbottensost. Har länkat till er alla här: http://finnsdetmer.wordpress.com/2009/08/30/passa-pa-att-tavla/

  • Sandra

    2009/08/30

    Hejsan!

    Jag skulle gärna vilja vara med o tävla om dessa fina priser. Kryddorna jag skulle välja är:
    1.Rökt chili med salt som jag tror skulle bli en ny dimension till min chili con carne
    2.timjan, citron o havssalt som jag skulle vilja använda till vår strömming men skulle även vilja testa den till tonfisk…

    Hoppas på vinst….

    Sandra

  • Tesse

    2009/08/31

    Jag hade valt Timjan, Citron & Havssalt, som lär vara supergod i min gräddiga potatisgratäng, och Ekrökt Chili med Paprika, som jag kan tänka mig smakar alldeles ypperligt i en mustig höstgryta, gärna med oxkött och färsk svamp i.

    Har länkat till er tre på min blogg!
    http://tessetavla.blogg.se/2009/august/jamie-olivier.html

  • Linda

    2009/08/31

    Jag skulle vilja vinna:
    1. Timan, Citron och Havssalt och skulle liksom Therese vilja använda den till den röding som vi brukar fiska på vinter.
    2. Ekrökt Chili med Paprika tror jag kan bli goda på min kyckling som jag gör i lergryta!

    Jag har länkat till Er tre på min blogg!
    http://lindaskrypin.blogg.se

  • CAROLINE

    2009/08/31

    •Szechuan Peppar, Chili & Ingefära Salt, som jag skulle testa använnda till mina hemmagjorda köttbullar. Det skulle helt klart höja smaken och jag tror nästan att det skulle bli en favorit för många!

    •Timjan, Citron & Havssalt, bara ingredienserna är ju underbara och kan passa till det mesta. Jag skulle he i lite i nästan varenda måltid, men till kyckling skulle den nog göra sig bäst

    http://aalmgren.blogg.se/2009/august/tavling-kokbok.html

  • Ulrika

    2009/08/31

    Szechuan Peppar, Chili & Ingefära Salt : Skulle jag använda i min goda plommon/citron/ingefärs chutney. Supergod till ostbrickan eller i en asiatisk kycklingryta.

    Rökt Chili m Salt: Skulle jag antingen haft till min mammas chili/chokladkaka (vi älskar salt så det passar bra till) eller som kryddning till goda ungsrostade grönsaker och kanske helstekt kyckling.

  • Anna

    2009/09/01

    Jag vill absolut vara med och tävla! Jag har länkat till er på min blogg:

    http://dewdropia.blogg.se

    Om jag vann skulle jag välja kryddkvarnarna Szechuan Peppar, Chili & Ingefära Salt samt Ekrökt chili med paprika

    Den förstnämda skulle jag använda till en häftig wok med strimlat nötkött, grönsaker (majs, paprika, lök, purjolök, vitlök och bambuskott) och den Ekrökta chilin skulle jag absolut testa att använda nästa gång jag lagar Chili con carne!

  • Karin W

    2009/09/01

    Hallå vad kul med tävling Nadja!
    Jag skulle helst vilja ha rökta chilin och szechuanpepparn och jag länkar till er och tävlingen nu på direkten!

  • Jennie

    2009/09/02

    1.Szechuan Peppar, Chili & Ingefära Salt, till kyckling av alla dess slag
    2.Timjan, Citron & Havssalt, till den underbara laxen.

    Tack för en inspirerande blogg 🙂

  • Jennie

    2009/09/03

    Oh – jag skulle välja:
    1. Ekrökt Chili med Paprika till en riktigt god oxfilé
    2. Timjan, Citron & Havssalt till lax
    Mums!!

  • Susanne

    2009/09/05

    1.Timjan, Citron & Havssalt, tror att denna mix blir delikat på ugnsrostad potatis.
    &
    Ekrökt Chili med Paprika, som jag tror skulle passa finfint att blanda i köttfärs när man gör biffar att slänga på grillen!

    Nu blev jag hungrig…

  • Carro

    2009/09/06

    Jag slinker in och lämnar mitt bidrag här också å håller tummarna !

    Jag skulle välja Ekrökt Chili med Paprika för att smaksätta en kryddstark köttfärssoppa med massa goa grönsaker & servera med nybakat bröd.
    Och det rosa Himalayasaltet för att strö över ugnsbakade rotsaker såhär i skördetider, så himlarns gott!

    Länkat har jag gjort också ! =)

  • Louise

    2009/09/06

    Gör som så många andra och lämnar bidrag på bådas sidor för optimal vinstchans.

    *Red hot chili explosion, skulle passa utmärkt i min sambos asiatiska matlagning. Gärna i en vegetarisk wok för att ge det där extra stinget.
    *Lemon & Dill, passar ju utmärkt till vilken fiskrätt som helst. Skulle använda den bl.a. till ungsgrillad hokifilé som serveras med pressad potatis och dillsås. Mums!

    Har länkat på min blogg: http://cauterize.blogg.se

Kommentera