Nadja provsmakar

Te med smak av polkagris

Nu när det är så kallt dricks det te för fulla muggar och för ett tag sedan så fick jag en påse Polkagriste av Aromia för att provsmaka, så det var dags att göra det.

Denna gång så gjorde jag lite annorlunda och delade med mig lite av den till flera stycken och vi alla har kommit fram till en och samma sak: Det var gott! När man först öppnar påsen så kommer det en stark puff av polkagris upp och jag kan även säga att det smakar lika mycket också. Först var i alla fall jag lite tveksam, men nu när jag har druckit det flera gånger så är det faktiskt riktigt gott. Så om man gillar polkagrisar då gillar man även detta te. Den får betyget 4/5 från oss som provsmakade den. Vill ni veta mera om detta te så är det bara att klicka här. TACK Aromia!

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

 • Helena Ljunggren

  2010/01/12

  Åh vad kul att höra, just det teet (tillsammans med några till) förväntas dimpa ner i min brevlåda vilken dag som helst! 🙂 Spännande!

 • Martina

  2010/01/12

  Det låter som en konstig kombo men är säkert jättegott! Älskar polkagris.

 • Det låter jättegott! Jag är tefantast, och polkate låter riktigt smarrigt!

 • Birgitta

  2010/01/15

  Vad gott det ser ut. Besök gärna min blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.