Nadja provsmakar

Testresultat

 

DSC01577

Jag lovade att återkomma med mina testresultat av God Morgon EKO juicerna. Jag kan berätta att det har varit jätteskoj att testa dem och svara på alla frågor. Först vill jag kort berätta att dessa juicer är KRAV-märkta vilket jag tycker är toppen. När en produkt har en ekologisk märkning som KRAV är det en garanti på att det du handlar skonar både djur och miljö. För lantbrukarna, särskilt i U-länderna, innebär det att de får en arbetsmiljö fri från bekämpningsmedel och konstgödsel. Här kommer mitt testresultat:

God Morgon EKO Apelsin/Blodapelsin

En god juice som har lagom mängd fruktkött och som inte innehåller något tillsatt socker. Den har en underbar röd färg från blodapelsinen. Jag tyckte att syrligheten var en aning för mycket för min smak, vilket drar ner på betyget. Betyg: 4/5

God Morgon EKO – Apelsin/Morot (med äpple och citron)

Den perfekta juicen enligt min smak! Den var lagom söt, lagom syrlig och hade lagom mängd fruktkött. Bravo Arla! Om jag ska vara ärlig så trodde jag att jag minst skulle tycka om denna juice, men det visade sig vara tvärtom. Inget tillsatt socker finns. Betyg: 5/5.

God Morgon Nypressad – Apelsin med Jordgubb o Svarta Vinbär

Denna juice ingick inte i smakpanelen men ni ska få en liten kort resumé i alla fall. Jag tyckte det lät så gott med Jordgubb och Svarta Vinbär och tyckte det var väldigt tråkigt att man inte kände smaken av dem alls. Den smakade bara apelsin helt enkelt. En liten besvikelse med andra ord. Betyg: 3/5.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.