Allmänt, Nadja tipsar

Tips på sött till nyår

Nu är det bestämt. Vi kom överens att vi skippar den klassiska oxfilén, istället blir det en bacon och vitlöksspäckad kalkon till middag tillsammans med ugnstekt potatis. Till efterrätt har jag bestämt att det blir en god kladdkaka med nougattäcke tillsammans med mjukrörd vaniljglass. Bilder och recept kommer ni få efterråt.

Här kommer annars lite tips på olika efterrätter som alltid är uppskattade, oavsett högtid. Med dessa tips önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR. (Klicka på rubriken under varje bild så kommer ni direkt till recepten).

Trefärgad chokladmoussetårta

Hallonbakelse med daimkross

Pannkakor med stekta äpplen med sås av mandel o sirap

Fruktsallad med söta jordgubbar

Ha nu en riktigt fin nyårsafton, var försiktiga med alla raketer och jag hoppas att år 2010 blir ett superfint år för oss alla.

Kramar Nadja

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

 • Lena Svensson

  2009/12/31

  Hallå igen 🙂 har inte skrivit på jättelänge, kom liksom av mig när jag hade datastrul och sen kom jag inte igång igen. men nu vill jag önska ett riktigt Gott Nytt År
  Kram Lena

 • Veronica

  2010/01/01

  De där pannkakorna såg otroligt smaskiga ut, ska nog provas någon gång!!!
  Gott nytt år!!

 • tina

  2010/01/06

  Åh, dom där äppelpannkakorna kommer få mig att dregla resten av kvällen….

  Gott nytt 2010!

 • Sandra drömkaka

  2010/01/07

  Jättegoda tips, nu vill jag verkligen baka idag! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.