Tusen tack Santa Maria!

Idag så blev jag verkligen glad, ett stort paket från Santa Maria hade anlänt. Paketet var fyllt med deras nyheter inom grillsortimentet, både grilloljor, bbq sause, marinader och rubs. Dessa nya produkter innehåller inte någon glutamat och det gillar jag. Jag återkommer så fort jag hunnit prova något nytt, vem vet…kanske lottar jag ut något 😀

Santa Marias grillpaket

Ni kan läsa mer om Santa Marias grillprodukter på: www.santamaria.se

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Tusen tack Santa Maria!

  1. Åh, vad avundsjuk jag blir!! Tittade på alla spännade grillproduker idag, det finns inget roligare än att testa nya saker. Hoppas du hittar några guldkorn som du kan tipsa om!

  2. Wow, jag förstår om du blev glad över det paketet, toppen dessutom att dom är utan glutamat.

    Testade förresten en variant på dina Tortillini med het sås, så gott så tack för tipset.

    Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *