Nadja provsmakar,  Nyheter

Två nya produkter på marknaden

 

Det kommer en hel del nya produkter på marknaden hela tiden och det tycker jag är skoj. En del är bra, en del onödiga, en del onyttiga, en del goda och jag kan fortsätta så i evigheter. Men framför allt så är det kul att få testa dem. Jag har jättesvårt att låta bli att köpa en vara om den är ny, är hemskt nyfiken på att prova och det slinker ner i kassen direkt. Som tur är så får jag en del produktprover hemskickat och den senaste är Arlas nya Ekologiska Keso.

Enligt brevet jag har fått från Arla så har Keso funnits i 50 år, det visste jag faktiskt inte. Och nu kommer även en Keso som är både ekologisk och kravmärkt. Det bugar och tackar man för. Precis som vanlig Keso så är den helt utan tillsatser, har låg fetthalt och innehåller mycket protein. Arlas nya Eklogiska Keso kommer att finnas ute i handeln från och med vecka 5. Tack för smakprovet Arla!

***~***

En annan nyhet stötte jag på i affären igår. Och som jag tidigare nämnde så hade jag svårt att hålla fingrarna borta utan ett paket slank ner i kassen. Det jag hittade var en ny Ballerina från Göteborgs Kex, närmare bestämt en med ”Kladdkake” smak.

Japp, ni läste rätt…kladdkaka…visst låter det helt underbart? Japp, då förstår ni hur svårt det är att låta bli att köpa. Hur smakade det då? Gott! En chokladkex med mjuk, len chokladkräm emellen kan inte vara annat än gott. Inte så mycket kladdkaka som jag kanske hade hoppats på, men man kunde ana den. En liten varning dock, en kaka ger mersmak så det är svårt att låta bli att inte ta en till. För att få mer smak av kladdkaka så ska man tydligen doppa kakan, men jag gillar inte sånt och lät bli det. Ballerina Kladdkaka får 4/5 i betyg av mig.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.