Nadja tipsar

Twinings Lady Grey tea

Oktober månad är lika med Rosa bandet månad. En stor insamling sker över hela Sverige till bröstcancerforskning och det är helt suveränt för var nionde kvinna idag drabbas av bröstcancer förr eller senare. Det är en siffra som stiger allt mer och därför bör varje medmänniska bidra med en liten slant. Tänk dig om hälften av Sveriges befolkning bidrog med 1 krona så skulle det innebära cirka 4.500 miljoner kronor och det är inga små pengar. Så snälla, gör vad ni kan för att bidra från er sida för man vet aldrig när det drabbar en själv eller någon i ens närhet.

Många företag gör vad dom kan och Twinings är en av dem. De väljer att stödja Rosa Bandet kampen och på samma gång så ger de alla tedrickare också en möjlighet att bidra i kampen. Om man köper deras Lady Grey te så går 2,50 kr till bröstcancerforskningen. På detta sätt så hoppas Twinings kunna samla ihop en kvarts miljon kronor till bröstcancerforskningen. Helt fantastiskt!

Lady Grey är en lite mjukare variant av Earl Grey. Det är ett svart te som är smaksatt med apelsin, citron och blåklint och finns just nu ute i handeln för cirka 22 kronor för tepåsar och cirka 35 kronor för löste.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera