Kok/Bakböcker

United States of cakes

Det var länge sedan jag köpte mig en kokbok eller snarare en bakbok. Men när jag var på matmässan så passade jag på och köpa Roy Fares senaste: United States of Cakes.

Roy Fares: Unites States of CakesJag var så nöjd med hans första bakbok Sweets, så det var bara ett självklart val att ta denna också. Och han gjorde mig inte besviken. Roy delar med sig av sin resa i Amerika med fantastiska bilder som verkligen får en att bli sugen på allt på en gång.

Unites States of CakesDessa Oreo Cupcakes har jag lovat att baka till min dotter, hon älskar Oreos. Det blir av direkt efter jul.

United States of CakesOch dessa ska jag nog baka för att tillfredställa mig själv. Andra goda recept som jag funderar på är Nutella Cupcakes, Snickers Cheesecake, Magnolia Bakery´s Banana Cake, Icecream Sandwich…nä jag vill baka alla recepten tror jag och vet inte vart jag ska börja! Hjälp!!!

En del av recepten har Roy redan delat med sig på sin blogg: byroyfares.se så kika där.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.