Allmänt,  Nadja tipsar

Vad blir det till middag?

Här hos mig så öser regnet ner i skrivande stund och jag sitter och funderar på vad vi ska ha till middag. Jag känner för något värmande och gott så vad passar bättre då än en soppa? Så ikväll så får det blir en En Mexikansk chorizosoppa och hinner jag så bakar jag nog dessa Vallmobröd till. Vad ska ni ha till middag?

Mexikansk chorizosoppa med vallmobröd

Här är en bild från kvällens middag

Nadja

PS! Vill även passa på och berätta att jag har lagt ut lite av mina bilder under fliken ”Fotografier”. De kommer inte bara vara mat utan även andra fotografier som jag känner för att visa upp.  Tänkte att det kunde vara kul för er att se. Alla fotografier är naturligtvis copyright, så hoppas jag att du kontaktar mig innan ni lånar någon bild. Bilder på familj och vänner får naturligtvis inte röras.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Anna

  För mig sket sig allt, för solen började skina och då blev det vårfest i min äldsta dotters klass. Vilket gjorde att jag inte hann baka som du gjorde. Och ingen ordentlig middag blev det för mig heller.

  Anna

  Svar från Nadja:
  Det låter inte bra. Hoppas i alla fall att det var trevligt på vårfesten 😀

 • Milla

  Vi hade köttbullar och stuvade makaroner. Din soppa låter god, jag tycker om tacokrydda.

  Svar från Nadja:
  Ack stuvade makaroner, det är ju sååå gott. Tyvärr är det bara jag som gillar ”kladdmakaroner”

 • Åsa /En Sida Med Mat

  Mmmmm det lät ju gott!!
  Jag o Mollie har åkt till min mamma och hoppades på att hon skulle bjuda oss på middag…..Och hon gör just nu pannbiff med lök. Sååå gott och inget jag brukar göra själv.Vet inte varför egentligen…

  Kul med fotografierna,det blir ju roligare om man har en bra kamera!
  Så söt din dotter är!

  Kram Åsa!

  Svar från Nadja:
  Tusen tack Åsa, ska tala om för henne att du tycker det. Ja pannbiff med lök är supergott, varför gör man inte det oftare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.