Allmänt

Vad tycker ni?

Vit blomma

Nu har det nästan gått en månad sedan jag bytte till eget domän och ny layout. Och jag känner att det är viktigt att få veta vad ni tycker. Har det blivit bättre eller sämre? Tyckter ni bättre om denna sida eller var den första det? Är det något ni saknar? Är det något ni irriterar er fruktansvärt mycket på? Och är det något ni bara fullkomligt älskar och inte kan leva utan ( 😀 , jag bara skojar förstås) . Låt mig få veta vad ni tycker. Det är ju ni läsare som gör så att bloggen ”lever” , så skriv en kommentar, både ris och ros vill jag ha. Tusen tack på förhand.

Nadja

PS! Glöm inte tävlingen som avslutas på fredag, än har ni chansen att deltaga och vinna det fina barbeque kitet.

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments

 • Jasmine / Unga Morsan

  Jag tycker den är stilren och fräsch, gillar den! Inget jag stör mig på alltså! 🙂
  Kram

  /Jasmine

  Tack Jasmine för att du berättade vad du tyckte, uppskattar det. /Nadja

 • Kryddburken

  Hej Nadja!
  Jag tycker verkligen om den här sidan! Den ser både proffsigar ut och du som kock kommer mer tillrätta med denna layout! Det är mer DU! 🙂 Men den är helt klart större men det gör mig ingeting att det är text på bägge sidor, det är tydliga rubriker och man hittar lätt! Ljust och fräscht! Bara plus från mig! Och det finns ingenting jag irriterar mig på alls!! Kram från Öland…

  Tusen tack Linda.
  Kram Nadja

 • Åsa/ensidamedmat

  Jag gillade din förra sida….men denna är ännu bättre!
  Ljus och fräsch!:)
  Alltid kul att komma hit, du har bra variation på både mat och bak!

  Grattis tiil dottern!!

  Ha en bra kväll!/Åsa.

  Svar från Nadja:
  Tusen tack Åsa, blir jätteglad, säger detsamma om din blogg

 • Lena Svensson

  Hallå där, ja dom blev fluffiga men hemskt söta 🙂 Jag tycker att din blogg är jättefin och sååå många goda och bra recept 🙂 ha en riktigt go kväll
  Kram Lena

  Svar från Nadja:
  Tack Lena, jättekul att höra/läsa 😀

 • Milla

  Jag vet inte hur din förra sida såg ut, känner bara till denna. Jag gillar din sida för att den ger variation på bak, du gör sådana smaskigheter! När det gäller maten så kanske du skulle kunna komma med en veckosedel? Inte nödvändigt men skulle uppskattas att få tips och idéer på vardagsmaten.

  Milla

  Svar till Milla:
  Tack Milla,
  Jag vet inte om jag skulle kunna göra en veckomatsedel varje vecka men kanske lite då och då. Ska fundera på saken. Tack för tipset!
  Hälsningar Nadja

 • Anna

  Jag tycker fortfarande om din sida man kan hämta mycket gott här ifrån, så forsätt nu med massa sommar god mat.

  Anna

  Tack Anna, jag ska försöka komma med lite tips på god sommarmat också.
  Hälsningar Nadja

 • Mamma Mat

  Mmmmm, låter jättegott med lite crumble på muffins. Ska absolut testas nästa gång jag bakar.
  Hälsningar Mamma Mat

  Svar från Nadja: Gör det :D, du kan byta ut hallonen mot vilka bär du vill eller varför inte äpple och kanel?
  Må så gott, Nadja

 • Fridas kök

  Jag tycker fortfarande att bloggen är lika trevlig! Bra att det är en blandning av recept, finns jättemycket inspiration att hämta här.
  Det enda skillnaden jag märker är att sidan nu är väldigt bred (eller så kanske det bara är så i Mozilla Firefox som jag använder?). Personligen gillar jag när det är lite bakgrund/annan färg på sidorna runt om bloggen. Tycker det är fräscht med vit bakgrund.
  Ha det gott!

  Svar från Nadja:
  Jo, sidan är bredare nu då layouten är sådan. Jag har valt denna klarare och mer ”vårig” layout efter den mörka blåa. Trivs själv bra med den. Tack för att du berättade vad du tyckte 😀 , uppskattar det mycket.
  Hälsningar Nadja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.