Nadja provsmakar

Vaniljyoghurt från Skånemejerier

För ett tag sedan så fick jag ett lass med yoghurtar från Skånemejerier. Deras nya äkta vaniljyoghurt med olika smaker plöjde jag och dottern igenom. En klar favorit blev Citrus, den fick toppbetyg!

Så här tyckte vi:

Äkta vaniljyoghurt: dotterna tyckte den var mycket god och till viss del kan jag faktiskt hålla med. Yoghurten var mycket len, mjuk och lite granna sötare i smaken än annan vaniljyoghurt. Men enligt mig så kunde smaken av vanilj vara lite, lite starkare. Betyg: 4/5.

Äkta vaniljyoghurt med citrus: oh vad jag tyckte om denna! Den var riktigt, riktigt god och så där precis lagom smak av citrus, mycket fräsch och frisk, dottern tyckte också om den. Bra gjort Skånemejerier! Betyg: 5/5.

Äkta vaniljyoghurt med choklad: Yoghurten blev endast godkänd för chokladflarnen kunde vara av godare smak och kvalite. Betyg: 3/5.

Äkta vaniljyoghurt med blåbär: denna kändes lite mer rinnig än de andra. Smaken av blåbär var väldigt svag, hade föredragit mer smak av blåbär. Betyg: 3/5.

Äkta vaniljyoghurt med hallon: yoghurten var krämig och fin med en lätt behaglig smak av hallon. Betyg: 4/5.

Tack för provsmakningen av de fina yoghurtarna!

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

 • Nadja

  Hej Mia
  Jag smörjde min ugnsform med lite matolja och fördelade 3 tortillabröd i ugnsformen, klippte inte alls utan lät brödet gå upp på kanterna istället, sedan lade jag fyllningen på och en omgång tortilla igen och sedan fyllning och lät lasagnen vara öppen. Använd en gärna en bra ugnsform, teflonbelagd eller av glas/keramik så fastnar inte brödet. Hoppas du gillade den i alla fall.

  Nadja

 • mia

  Hej
  Ser väldigt gott ut men funderar lite …gjorde den ikväll och min blev inte alls likadan 🙂 den kommer säkert att li god den oxå men skulle man ha fyllning i botten av formen för min tortilla längst ner fastnade och din ser ut att va tjock och fin min blev ja som tortillabröd ser ut från förpackningen 🙂 ja gjorde säkert nån miss …kanske skulle man skurit rundlarna och pusslat ihop dom med sås under och på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.