Veckans middag nr 23

Tiden går så fort och det är dags för mig att göra en ny veckomatsedel. Förra veckan var endast inriktad på jobbet och det blev många långa dagar, men det gav lön för mödan och jag slapp arbeta under helgen. Och det var jag oerhört tacksam för. Nu har jag fått vila och sova ut. Under veckan så planerar jag att provlaga lite nya maträtter från Viktväktarna och bland annat en soppa som jag tycker låter gott. Hoppas ni gillar veckans tips på middagar. Ha det gott! Nadja

~***~

Måndag:

Piripirikassler med ris

Tisdag:

Red Onion och Rosmarypasta med kyckling

Onsdag:

 

Thai Beef Ginger & Lemongrass wok

Torsdag:

Hoki i gräddig purjolöksås

Fredag:

Nachotallrik

Lördag:

Marinerade medaljonger med ugnstekt potatis

Pluppkaka

Söndag:

Fylld lövbiff

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Veckans middag nr 23

  1. Vilken god veckomeny! 🙂 Hoki i gräddig purjolökssås har jag sparat sen innan. Men nu påminns jag om att jag borde testa den 🙂

  2. vilken härligt mumsig veckomeny, funderar på fylld lövbiff på fredag då jag har lövbiff i frysen, tycker det blir lite tråkiga att bara steka och pluppkaka lät himla smarrigt det

    Ha en underbar vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *