Veckans middag nr 45

Fyra dagar och sedan är det midsommar, himmel säger jag bara. Är det bara jag som får lite panik? Jag har nämnt det förr och jag nämner det igen….tiden går alldeles för fort! Här får ni i alla fall veckans middagar och hoppas det hjälper er lite med planeringen. Ha en fin vecka!

~***~

Måndag:

Ugnsomelett med kabanoss och potatis

Tisdag:

Green Curry Chicken Wok

Onsdag:

Hoki med citron, bacon och vitvinssky

Torsdag:

Cornetti Rigati gratäng

Fredag:

Skink- och svamppaj

Lördag:

Chipotle chili spett

Äppel- och citronmuffins

Söndag:

Keso- och grönsakslasagne

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Veckans middag nr 45

  1. Jag blir alltid lika sugen på den där lasagnen 🙂 Har fortfarande inte gjort den. Ska skriva upp sakerna jag behöver köpa på direkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *